TriPla II -hanke on Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen seuduilla toimiva välityömarkkinahanke, joka tarjoaa työnantajille ja työnhakijoille yksilöllisiä ratkaisuja työllistämiseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Kohderyhmänä erityisesti maaseutualueiden yhdistystyöllistäminen ja pienet yritykset.
Hanke toimii tiiviissä yhteistyössä Hämeen TE-toimiston ja alueen kuntien työllisyydenhoidon yksiköiden kanssa. Hankkeen toteutuksesta vastaa LounaPlussa ry yhdessä Hämeen Kylät ry:n kanssa.

Hämeen Kylät ry etsii, Kanta-Hämeen alueelle, TYÖVALMENTAJAA TriPla II – hankkeeseen, ajalle 10.8.2020 – 31.12.2020. TriPla II -hanke ja työvalmennus jatkuvat vuonna 2021, edellyttäen, että hankkeeseen saadaan Hämeen TE-toimistolta työvoimapoliittinen avustus.

Lisätiedot ja hakuohjeet löydät tästä linkistä: