web analytics

Tekijä: Sanni Kurkela

TriPla II-hankkeella toimitilamuutoksia

Vuosi 2021 on alkanut TriPla II-hankkeella muuttopuuhissa. TriPlan Forssan toimisto on muuttanut Forssan Linja-autoasemalta takaisin Koulukadulle Forssan Yrityskehityksen (FYKKI) toimitiloihin. TriPlan toimistot löytyvät rakennuksen kolmannesta kerroksesta. Tarja ja Sanni ovat toimistolla tavattavissa pääasiassa ma-pe klo 8-16, mutta tapaamisesta on hyvä sopia etukäteen.

Myös Hämeenlinnan keskustaan on helmikuussa avattu TriPla II -hankkeelle oma toimisto. Se sijaitsee Ohjaamon vieressä osoitteessa Turuntie 4-6. Päivi ja Pasi ovat toimistolla tavattavissa etukäteen sopien. Hämeen Kylät ry:n toimisto sijaitsee edelleen Tuulosessa osoitteessa Pannujärventie 7.

Suomi.fi korvaa Katso-palvelun

Katso-palvelu poistuu käytöstä 31.12.2020. Katso-palvelun korvaavat Suomi.fi-tunnistus ja Suomi.fi-valtuudet. Suomi.fi-valtuudet kannattaa hoitaa kuntoon nyt, jotta asiointi Kelan, Verohallinnon, tulorekisterin ja muiden viranomaisten kanssa sujuu myös Katso-palvelun päättymisen jälkeen.

Vuodenvaihteen jälkeen Katso-tunnisteella ei ole enää mahdollista tunnistautua, eivätkä Katso-palvelussa olevat roolit ja valtuudet ole enää voimassa. Katso-palvelussa nyt olevat valtuudet eivät siirry uuteen palveluun, vaan ne tulee luoda Suomi.fi-valtuuksiin.

Asiointipalveluihin kirjaudutaan jatkossa vahvoilla henkilökohtaisilla tunnistusvälineillä kuten verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella, poliisin myöntämällä henkilökortilla tai Digi- ja väestötietoviraston myöntämällä toimikortilla. Erillisiä tunnuksia Suomi.fi-valtuuksien käyttäjä ei tarvitse.

TriPla II-hanke on hankkeen kautta työllistävien yhdistysten apuna Suomi.fi palveluun siirtymisessä, joten otathan rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdistyksenne valtuudet ajoissa kuntoon.

Yhteydenotot: Sanni Kurkela, sanni.kurkela@triplahanke.fi puh. 050 410 3662.

Lisätietoa asiasta digi- ja väestötietoviraston sivuilta.

Yrityskoordinaattori TriPla II-hankkeen asiakkaiden jatkotyöllistymisen apuna

TriPla II – hanke on saanut uutta osaamista joukkoihinsa yrityskoordinaattori Pasi Nuoran aloittaessa hankkeessa heinäkuun alussa. TriPla II-hankkeen pääasiallisena tavoitteena on tukea henkilön työelämään pääsyä, palaamista ja siellä pysymistä. Tuon viimeisen P:n eli työelämässä pysymisen tueksi yrityskoordinaattori etsii ja kontaktoi yrityksistä jatkotyöllistymisen mahdollisuuksia hankkeemme asiakkaille. Yrityskoordinaattorin toimialuetta on koko Kanta-Häme. Pasin yhteystiedot löydät alta:

Pasi Nuora
yrityskoordinaattori@triplahanke.fi
puh. 050 3223 703

Jos Sinulla on tarjota töitä, niin meillä on tarjota Sinulle tekijöitä. Otathan rohkeasti yhteyttä!

TriPla II -hanke hakee henkilöstöä

Hanke toteutetaan ajalla 1.1.2019-31.12.2020, mikäli vuosittain haettava rahoitus myönnetään.

Hankkeen keskeinen tehtävä on hoitaa työllistämistä palkkatuella kantahämäläisiin yhdistyksiin ja yrityksiin yhteistyössä Hämeen Kylät ry:n kanssa.

LounaPlussa ry hakee TriPla II -hanketta toteuttamaan vastaavaa työvalmentajaa ja hankesihteeriä. Tehtäväkohtaiset lisätiedot vastaavan työvalmentajan paikasta täältäja tehtäväkohtaiset lisätiedot hankesihteerin paikasta täältä.

Hämeen Kylät ry hakee kahta työvalmentajaa Hämeenlinna-Riihimäki seudulle. Tehtäväkohtaiset lisätiedot ja hakuohjeet täältä:

Tulorekisteri tulee voimaan 1.1.2019

Palkkatiedoilla on uusi koti 1.1.2019 alkaen. 

Tulorekisteri on uusi, monen eri viranomaisen yhteinen tietokanta, joka kokoaa yhteen ansio-, eläke- ja etuustiedot.  Se sisältää kattavat palkka-, eläke- ja etuustiedot yksilötasolla. Verohallinnon Tulorekisteriyksikkö ylläpitää tulorekisteriä ja toimii vastuuviranomaisena. Siitä hyötyvät viranomaisten lisäksi myös työnantajat ja kansalaiset.

Tulorekisteri helpottaa palkkojen ilmoittamista eri viranomaisille. Työnantajan ei enää tarvitse ilmoittaa samaa palkkatietoa jokaiselle taholle erikseen. 1.1.2019 lähtien työnantajat ilmoittavat maksamansa palkat sähköisesti yhteen paikkaan: tulorekisteriin.

Lisätietoa tulorekisteristä: https://www.vero.fi/tulorekisteri/tietoa-meist%C3%A4/tutustu/

Vauhtia työnhakuun Forssassa 15.2.

TriPla-hanke järjestää Vauhtia työnhakuun -tilaisuuden Forssassa 15.2. klo 9.00-12.00.

Tarjolla on ytimekäs tietopaketti, jonka avulla päivität omat työnhakutaidot sekä hakupaperit kuntoon. Tilaisuuden keskeisiä teemoja ovat mm. oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen, työnhaun valmistelu, oman osaamisen esilletuominen sekä sosiaalisen median hyödyntäminen työnhaussa.

Tilaisuus järjestetään Forssan Yrityskehitys Oy:n tiloissa osoitteessa Koulukatu 13, 30100 Forssa.

Tarjolla on hyvien vinkkien lisäksi aamubrunssi, joten ilmoittauduthan tilaisuuteen 13.2. mennessä  tarja.salko-simola@triplahanke.fi tai puh. 0503619395.

Tilaisuus on maksuton. Kutsu on luettavissa kokonaisuudessaan täältä: Vauhtia työnhakuun_helmikuu2018_TriPla_Forssa

Lämpimästi tervetuloa!

© 2021 Tripla-hanke

Theme by Anders NorenUp ↑