Kirjoittajalta Sanni Kurkela

TriPla II -hanke hakee työvalmentajia

Hanke toteutetaan ajalla 1.1.2020-31.12.2020, mikäli vuosittain haettava rahoitus myönnetään.

Hankkeen keskeinen tehtävä on hoitaa työllistämistä palkkatuella kantahämäläisiin yhdistyksiin ja yrityksiin yhteistyössä Hämeen Kylät ry:n kanssa.

LounaPlussa ry hakee Forssan seutukunnalle yhtä ja Hämeen Kylät ry Hämeenlinna -Riihimäki seudulle kahta työvalmentajaa, edellyttäen, että hankkeelle vuodelle 2020 haettu rahoitus myönnetään. Tehtäväkohtaiset lisätiedot ja hakuohjeet LounaPlussa ry:n osalta täältä ja Hämeen Kylät ry:n osalta täältä.

Lisätiedot hankkeen sisällöstä Sanni Kurkelalta, sanni.kurkela@triplahanke.fi , puh. 050 410 3662.

TriPla lomailee heinäkuussa

TriPla II -hanke hakee henkilöstöä

Hanke toteutetaan ajalla 1.1.2019-31.12.2020, mikäli vuosittain haettava rahoitus myönnetään.

Hankkeen keskeinen tehtävä on hoitaa työllistämistä palkkatuella kantahämäläisiin yhdistyksiin ja yrityksiin yhteistyössä Hämeen Kylät ry:n kanssa.

LounaPlussa ry hakee TriPla II -hanketta toteuttamaan vastaavaa työvalmentajaa ja hankesihteeriä. Tehtäväkohtaiset lisätiedot vastaavan työvalmentajan paikasta täältäja tehtäväkohtaiset lisätiedot hankesihteerin paikasta täältä.

Hämeen Kylät ry hakee kahta työvalmentajaa Hämeenlinna-Riihimäki seudulle. Tehtäväkohtaiset lisätiedot ja hakuohjeet täältä:

Glögiä tarjolla LounaPlussan toimistolla 14.12.

Tulorekisteri tulee voimaan 1.1.2019

Palkkatiedoilla on uusi koti 1.1.2019 alkaen. 

Tulorekisteri on uusi, monen eri viranomaisen yhteinen tietokanta, joka kokoaa yhteen ansio-, eläke- ja etuustiedot.  Se sisältää kattavat palkka-, eläke- ja etuustiedot yksilötasolla. Verohallinnon Tulorekisteriyksikkö ylläpitää tulorekisteriä ja toimii vastuuviranomaisena. Siitä hyötyvät viranomaisten lisäksi myös työnantajat ja kansalaiset.

Tulorekisteri helpottaa palkkojen ilmoittamista eri viranomaisille. Työnantajan ei enää tarvitse ilmoittaa samaa palkkatietoa jokaiselle taholle erikseen. 1.1.2019 lähtien työnantajat ilmoittavat maksamansa palkat sähköisesti yhteen paikkaan: tulorekisteriin.

Lisätietoa tulorekisteristä: https://www.vero.fi/tulorekisteri/tietoa-meist%C3%A4/tutustu/

Tietosuojakoulutusta tarjolla yhdistyksille

Hämeen Kylät ry järjestää maksutonta tietosuojakoulutusta yhdistyksille kahdessa eri toimipaikassa. Ensimmäinen tilaisuus on 31.10. Lopella ja toinen 7.11. Janakkalassa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset liitteestä: Tietosuojakoulutusilta yhdistyksille

Vauhtia työnhakuun Forssassa 15.2.

TriPla-hanke järjestää Vauhtia työnhakuun -tilaisuuden Forssassa 15.2. klo 9.00-12.00.

Tarjolla on ytimekäs tietopaketti, jonka avulla päivität omat työnhakutaidot sekä hakupaperit kuntoon. Tilaisuuden keskeisiä teemoja ovat mm. oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen, työnhaun valmistelu, oman osaamisen esilletuominen sekä sosiaalisen median hyödyntäminen työnhaussa.

Tilaisuus järjestetään Forssan Yrityskehitys Oy:n tiloissa osoitteessa Koulukatu 13, 30100 Forssa.

Tarjolla on hyvien vinkkien lisäksi aamubrunssi, joten ilmoittauduthan tilaisuuteen 13.2. mennessä  tarja.salko-simola@triplahanke.fi tai puh. 0503619395.

Tilaisuus on maksuton. Kutsu on luettavissa kokonaisuudessaan täältä: Vauhtia työnhakuun_helmikuu2018_TriPla_Forssa

Lämpimästi tervetuloa!

© 2019 Tripla-hanke

Theme by Anders NorenUp ↑